Юрій Горбунов скрестив дві страви і винайшов незвичайний сніданок

Рецепт

Таким омлетом за любки смакуватимуть навіть діти

Відомий український телеведучий та шоумен Юрій Горбунов 24 серпня святкує 55-й день народження. Широку популярність він отримав як ведучий наймасштабніших телевізійних розважальних проєктів. Серед них “Танці з зірками”, “Голос країни” та “Голос. Діти”. Ще Горбунов був ведучим кулінарного шоу “Великий пекарський турнір”. 

Горбунов неодноразово казав, що любить готувати смачні страви. Особливо йому подобаються страви української та італійської кухонь. Юрій намагається підтримувати здоровий спосіб життя, обмежує себе в солодкому, любить приділяти час своїй родині. Для дітей він весь час вигадує різні страви, щоб були не тільки смачні, а й гарні. Одна з них омлетні мафіни. Її рецептом телеведучий поділився зі своїми шанувальниками. 

Омлетні мафини від Юрія Горбунова

Мафіни виходять ніжні та соковиті

Мафіни виходять ніжні та соковиті.

Вам знадобиться:

  • яйця – 4 шт.
  • помідори чері – 6 шт.
  • відварене куряче філе – 70 г
  • зелена цибуля – 1 пучок
  • шпинат – 1 пучок
  • сир – 70 г
  • сіль та спеції

Як готувати:

Дрібно нарізаєте куряче філе та зелену цибулю. Помідори розрізаєте на чотири частини, а листя шпинату рвете руками. Сир натираєте на крупній терці. Яйця збиваєте вінчиком, солите їх і перчите. Починаєте формувати страву.

Берете форму для мафінів і змащуєте її вершковим маслом. На дно викладаєте помідори, курку, зелень і заливаєте збитими яйцями. Зверху посипаєте сиром і відправляєте у попередньо розігріту до 200 градусів духовку. Запікаєте 15 хвилин. Можна смакувати!

Поради від Інформатора: урізноманітнити смак мафінів можна за рахунок додавання різних інгредієнтів – шинки, грибів, болгарського перцю, спаржі, кабачків. Також до яєць під час збивання можна додати вершки чи сметану. Додадуть смаку петрушка, кріп, базилік, коріандр, розмарин.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *