Фігура буде як у Тора: Кріс Гемсворт розкрив, що їсть перед сном

Рецепт

Хрустку рибка відмінно доповлює соковитий салат.

Знаний австралійський актор Кріс Гемсворт, номінант на премію BAFTA, 11 серпня святкує день народження. Йому виповнилось 42 роки. Актор є зіркою фільмів Marvel та здобув широку популярність завдяки ролі Тора. Знаменитість має атлетичну фігуру та дуже ретельно підходить до питання харчування. Гемсворт неодноразово заявляв, що залишатись у чудовій формі йому допомагає шеф-кухар, який створив спеціальну дієту.

Харчування засноване на ідеальному балансі білків, вуглеводів і жирів. Також воно включає велику клькість овочів. Саме збалансовані страви допомагають Крісу відновитись після важких тренувань і виглядати неперевершено у фільмах. Одним з рецептів вечірньої їжі він залюбки поділився зі своїми шанувальниками. Ні, це не стейк, а біла риба. Тож давайте і ми готуємо поживну вечерю Тора.

Риба у мигдальній скоринці від Кріса Гемсворта

Завдяки такий паніровці риба має витончений смак

Завдяки такій паніровці риба має витончений смак.

Вам знадобиться:

  • філе білої риби – 300 г
  • мигдальне борошно – 25 г
  • гречка – 90 г
  • лимон – 1/2 шт.
  • оливкова олія – 1 ч.л.
  • помідори чері – 200 г
  • оливки – 25 г
  • часник – 1/2 чубчика
  • петрушка – 3 гілочки
  • сіль і перець

Як готувати:

Візьміть середнього розміру каструлю та поставте варитись гречку на повільному вогні. Як буде готова, злийте рештки води та промийте її холодною, перекладіть у велику миску. Подрібніть помідори та оливки і додайте до гречки. Додайте дрібно посічений часник і петрушку. Вичавіть лимон, приправте сіллю і перцем та перемішайте.

Переходьте до приготування риби. Розріжте її на невеликі смужки та приберіть зайву вологу паперовим полотенцем. У мисці змішайте мигдальне борошно, цедру лимона, оливкову олію, сіль та перець. Кожен шматочок риби вкатайте у цю суміш і викладіть на деко, застеле пергаментом. Поставте у розігріту до 190 °C духовку.

Запікайте рибу 8-10 хвилин. Має утворитись хрумка золотиста скоринка. Візьміть тарілку викладіть пару шматочків риби та салат. Можна смакувати!

Поради від Інформатора: до паніровки можна додати натертий сир, це додасть рибі особливого смаку. Також можна додати пряні трави, такі як чебрець, розмарин, або петрушка. Щоб паніровка краще пристала, дайте рибі трохи полежати у холодильнику.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *