Хрустку рибка відмінно доповлює соковитий салат.
Знаний австралійський актор Кріс Гемсворт, номінант на премію BAFTA, 11 серпня святкує день народження. Йому виповнилось 42 роки. Актор є зіркою фільмів Marvel та здобув широку популярність завдяки ролі Тора. Знаменитість має атлетичну фігуру та дуже ретельно підходить до питання харчування. Гемсворт неодноразово заявляв, що залишатись у чудовій формі йому допомагає шеф-кухар, який створив спеціальну дієту.
Харчування засноване на ідеальному балансі білків, вуглеводів і жирів. Також воно включає велику клькість овочів. Саме збалансовані страви допомагають Крісу відновитись після важких тренувань і виглядати неперевершено у фільмах. Одним з рецептів вечірньої їжі він залюбки поділився зі своїми шанувальниками. Ні, це не стейк, а біла риба. Тож давайте і ми готуємо поживну вечерю Тора.
Риба у мигдальній скоринці від Кріса Гемсворта
Завдяки такій паніровці риба має витончений смак.
Вам знадобиться:
- філе білої риби – 300 г
- мигдальне борошно – 25 г
- гречка – 90 г
- лимон – 1/2 шт.
- оливкова олія – 1 ч.л.
- помідори чері – 200 г
- оливки – 25 г
- часник – 1/2 чубчика
- петрушка – 3 гілочки
- сіль і перець
Як готувати:
Візьміть середнього розміру каструлю та поставте варитись гречку на повільному вогні. Як буде готова, злийте рештки води та промийте її холодною, перекладіть у велику миску. Подрібніть помідори та оливки і додайте до гречки. Додайте дрібно посічений часник і петрушку. Вичавіть лимон, приправте сіллю і перцем та перемішайте.
Переходьте до приготування риби. Розріжте її на невеликі смужки та приберіть зайву вологу паперовим полотенцем. У мисці змішайте мигдальне борошно, цедру лимона, оливкову олію, сіль та перець. Кожен шматочок риби вкатайте у цю суміш і викладіть на деко, застеле пергаментом. Поставте у розігріту до 190 °C духовку.
Запікайте рибу 8-10 хвилин. Має утворитись хрумка золотиста скоринка. Візьміть тарілку викладіть пару шматочків риби та салат. Можна смакувати!
Поради від Інформатора: до паніровки можна додати натертий сир, це додасть рибі особливого смаку. Також можна додати пряні трави, такі як чебрець, розмарин, або петрушка. Щоб паніровка краще пристала, дайте рибі трохи полежати у холодильнику.