Могилевська в захваті від свого творіння: просто неймовірні, без цукру і борошна

Печиво

Готується швидко, а з'їдається ще швидше.

Українська співачка Наталія Могилевська 2 серпня святкує 50-річний ювілей. Вона протягом багатьох років є народною улюбленицею, а офіційне звання Народної артистки України отримала у 2004 році. Окрім пісень, популярності їй додала ще участь у різних проєктах, таких як “Шанс”, “Танці з зірками”, “Зірка+зірка”. Останнім часом вона привернула увагу громадськості особистим життям. Зокрема тим, що удочерила двох дівчаток, які втратили батьків під час повномасштабної війни РФ.

Могилевська намагається дотримуватись здорового харчування. Вона відмовилась від шкідливої їжі. До раціону співачки входять риба, яйця, сир, курка чи індичка, а також овочі, фрукти, молочні продукти та каші. Готувати їх намагається без додавання зайвих жирів. Також Наталія Могилевська намагається уникати цукру, навіть печиво навчилась готувати без цього. Рецептом поділилась зі шанувальниками, зазначивши, що це дуже смачно.

Морквяне печиво за рецептом Наталії Могилевської

Могилевська поділилась рецептом корисного печива – у захваті будуть не тільки діти 1

Печиво виходить хрустке та ароматне.

Вам знадобиться:

  • морква – 250 г
  • вівсянка – 125 г
  • вівсяне борошно – 125 г
  • родзинки – 250 г
  • кориця – 1/2 ч.л.
  • ваніль – 1/2 ч.л.
  • сік апельсиновий чи яблучний – 125 мл

Як готувати:

Моркву миєте та чистите і натираєте на терці. Пластівці вівсяні перетворюєте на муку за допомогою кавомолки чи блендера. Перекладаєте обидва інгредієнти у миску, додаєте порцію цілих вівсяних пластівців, родзинки, корицю, ваніль та сік. Замішуєте тісто та даєте йому постояти 15 хвилин.

Берете деко, застилаєте його пергаментом і ложкою викладаєте тісто, надаючи йому форму печива. Відправляєте у духовку, попередньо розігріту до 180°, на 20-25 хвилин. Як охолоне, можна смакувати.

Порада від Інформатора: це варіант печива універсальний, тож можна додати інгредієнти за своїм смаком. Наприклад, родзинки можна замінити на горіхи, сухофрукти чи шматочки чорного шоколаду. Ще можна додати цедру лимона чи апельсина, а також мускатний горіх чи гвоздику.

@nataliya_mogilevskaya

Інгредієнти: Терта морква – 250 грам Вівсянка – 125 грам Вівсяне борошно – 125 грам Вимочені родзинки – 250 грам Кориця – пів чайної ложки Ваніль – підлога чайної ложки Сік апельсиновий чи яблучний – 125 мл Приготування: 1. Усі інгредієнти поєднати, перемішати і мають постояти 15 хвилин. 2. Ложкою викласти на пергамент. 3. Зліпити печиво, викласти на деко вистеленого папером для випічки. 4. Випікати в духовці за температурою 180° протягом 20-25 хвилин. Смачного 😋

♬ оригінальний звук – Наталія Могилевська

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *