Olivante, новий, розкішний та перероблений ароматичний інгредієнт від Eurofragance

Olivante, новий, розкішний та перероблений ароматичний інгредієнт від Eurofragance

Іспанський парфумерний дім представить свій четвертий ексклюзивний ароматичний інгредієнт на виставці Beautyworld Middle East у Дубаї (27-29 жовтня 2025 року). Цей перероблений та 100% натуральний інгредієнт під назвою Olivante додає вишуканого відчуття розкішності ольфакторним композиціям, особливо добре резонуючи зі смаками країн регіону Перської затоки.

Відомий своїми сміливими та характерними ароматами, високо цінуваними на всьому Близькому Сході, Eurofragance розширює свою палітру новим запатентованим парфумерним інгредієнтом. З фенольними та тваринними нотами, що нагадують кастореум, Olivante поєднує кілька ольфакторних характеристик, цінних у фірмових композиціях регіону, таких як мухаллат.

Забезпечення розкоші

Хоча Olivante ідеально відповідає ольфакторним уподобанням Близького Сходу, він також може надати нової глибини та характеру знаковим нотам західної парфумерії.

Парфумери Eurofragance, які створювали аромати з цим інноваційним інгредієнтом, стверджують, що з додаванням Olivante фруктові нотки стають багатшими, гурманські нотки — більш приємними та вишуканими, а деякі білі квіткові ноти — більш інтенсивними. Виготовлений із залишків оливкової олії після екстракції, Olivante не має маслянистого запаху.

« Останніми роками ми спостерігали, як споживачі на Заході відкрилися для близькосхідної парфумерії. Потужні ноти шкіри та уду здобули визнання споживачів далеко за межами регіону Перської затоки. Olivante багатогранний і пропонує деякі з цих ольфакторних аспектів, які зараз цінуються в усіх регіонах», – сказала Белен Гарсія, головний парфумер Eurofragance .

Ретельно перероблено

Щодо своєї четвертої запатентованої сировини, Eurofragance співпрацювала з ключовим гравцем в оливковій олійній промисловості, який переробляє оливкові залишки на різні побічні продукти.

Оскільки різні сорти оливок утворюють різні залишки ароматичних речовин, Феліпе Сан-Хуан, менеджер з досліджень і розробок інгредієнтів та характеристик ароматизаторів , та Магдалена Рей, технічний парфумер , обидва з Eurofragance, провели місяці, прочісуючи іспанську сільську місцевість у пошуках сорту оливок з правильною концентрацією бажаних летких речовин та прекурсорів.

Працюючи понад два роки з інженером з управління відходами, вони вдосконалили ідеальний базовий матеріал, який Eurofragance згодом переробила та очистила за допомогою екологічно чистого багатоетапного процесу.

« Оліванте не можна виготовити з будь-якої випадкової м’якоті оливок. Терруар та клімат дуже специфічного регіону Іспанії є ключовими для цього проєкту. Потім ми застосували наш науковий досвід, щоб охарактеризувати та відокремити основні молекули запаху, необхідні для розробки бажаного інгредієнта, що зберігається в умовах невикористаної флори», – наголосив Сан-Хуан.

Окрім пропонування нового ольфакторного досвіду, цей натуральний інгредієнт також може зацікавити бренди, які прагнуть запропонувати своїм споживачам продукти з історією сталого розвитку.

« Olivante вирізняється своєю здатністю пропонувати насиченість парфумів, або розкіш, у свіжішій та менш важкій манері. І він призначений не лише для вишуканих ароматів. Наші початкові випробування з розробки засобів особистої гігієни та ароматизації дому з Olivante є багатообіцяючими, і ми вважаємо, що це запатентований інгредієнт з великим потенціалом для ширшого впровадження на ринку», – додала Сіне Гусетіль, директор з глобального маркетингу Eurofragance .

Olivante, який зараз перебуває на стадії патентного розгляду , доповнює три інші запатентовані ароматичні інгредієнти, розроблені Eurofragance: L'Âme du Bois , ще одна оригінальна перероблена ольфакторна молекула; Verdenix , міжфункціональний інгредієнт, призначений для нейтралізації неприємних запахів і отриманий шляхом переробки виробничих відходів з іншого інгредієнта; та Euphorion , синтетичний інгредієнт, який впливає, зокрема, на емоційне сприйняття.

SOURCE

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *